#teammladost

Loading

img not found!

Programi

OBUKA NEPLIVAČA

HAPK Mladost u sklopu svojih aktivnosti provodi program poučavanja plivanja neplivača za djecu starosti od 4 – 10 godina. Grupe se formiraju prema uzrastu i početnom znanju plivanja uz stručan nadzor trenera koji sudjeluju u radu sa djecom u bazenu.

CILJ: preplivati 25 metara bilo kojom tehnikom plivanja.

#obukamladost

ŠKOLA PLIVANJA

HAPK Mladost vrši testiranja i upise novih članova u plivačku školu, zato nemojte čekati već nam se pridružite na bazenu PVC Mladost, Jarunska 1, Zagreb.

PREDZNANJE: Dovoljno je znati preplivati 5-15 metara bilo kojom tehnikom, ostalo prepustite nama jer testiranje provode stručni treneri sa dugogodišnjim iskustvom.
CILJ: U Plivačkoj školi učimo pravilno plivati sve 4 plivačke tehnike:  kraul, leđno, prsno i delfin s pravilnim disanjem, startevima i okretima.

#skolaplivanjamladost

NATJECATELJI

Uzrasnih kategorija od mlađih kadeta i kadeta, preko juniora do seniora, pratimo njihov razvoj u plivanju. Uz mnoštvo natjecanja – liga, regionalnih i državnih prvenstava, međunarodnih mitinga, u svakoj sezoni naši članovi i dalje dokazuju koliko je kvalitetan rad i zalaganje bitan faktor uspjeha.

#teammladost

VETERANI

Plivanje je sport koji nema dobnih granica, pa smo i mi, vodeći se tom mišlju, odlučili našim veteranima (bivšim članovima, dugogodišnjim plivačima) omogućiti bavljenje ovim prekrasnim sportom.

#mladostmasters