Završeno prvenstvo Hrvatske 2022

Kraj ove plivačke sezone nije mogao proći bolje od ovoga što smo vidjeli proteklih četiri dana, gdje su naši članovi nastupima dokazali kvalitetan rad u proteklom razdoblju.

Ekipa #teammladost je na listi uspješnosti klubova i nakon prvo dana prvenstva na 1.mjestu u ženskoj i muškoj konkurenciji, a od svih odličnih nastupa izdvajamo Karla Perčinića sa novim ml.seniorskim i juniorskim rekordom na 200 m slobodno (1:48,96) i muške štafete u sastavu K.Perčinič, LKmetić, A.Zwicker i N.Janković sa novim apsolutnim rekordom u disciplini 4×200 slobodno (7:26,09).

Nakon drugog dijela natjecanja, zanimljivih utrka nije nedostajalo, a opet izdvajamo nastup muške štafete 4×200 slobodno u sastavu N.Janković, K.Perčinič, LKmetić, A.Zwicker i V.Lončarić sa novim juniorskim rekordom. Naravno, na listi uspješnosti klibova #teammladost je uvjerljivo prvi u seniorskoj konkurenciji.

Treći dan prvenstva Hrvatske je završio, a #teammladost i dalje drži prvo mjesto u ženskoj i muškoj konkurenciji seniora, uz izniman trud i onih mlađih natjecatelja koji vrijedno osvajaju odličja i bodove za ukupni poredak u svim disciplinama.

Četvrtog dana prvenstva nije nedostajalo zanimljivih utrka, a #teammladost je u ukupnom poretku prvi u ženskoj (1559 bodova) i muškoj konkurenciji (1535 boda). Izdvajamo nastup štafete juniora koji su u disciplini 4×100 mješovito isplivali novi državni rekord (3:50.36).

REZULTATI

#teammladost