Važna obavijest – plaćanje članarine

Poštovani članovi HAPK Mladost,

Svjedoci smo novonastale situacije vezane uz virus COVID – 19 koja je rezultirala mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, Vlade i Sabora Republike Hrvatske kojima zatvaraju sportske objekte te je onemogućen rad našeg kluba do daljnjega. Cijeneći napore Nacionalnog stožera u cilju zaštite zdravlja i života sviju nas, moramo se prilagoditi trenutnoj situaciji i pripremiti se za nastavak rada čim kriza završi. U međuvremenu će se svi sportski klubovi naći u teškoj materijalnoj situaciji budući da je veliki dio pogona svakog kluba financiran članarinama svoga članstva.

S tim u vezi želimo olakšati financijsku situaciju roditeljima naših članova glede plaćanja godišnje članarine (u mjesečnim anuitetima) za period kada nam je rad onemogućen, a da pri tom osiguramo financiranje hladnog pogona kluba dok se situacija ne stabilizira. Upravni odbor (UO) HAPK Mladost je odlučio da se članarina za travanj i svibanj 2020. godine snizi za 50% mjesečno, uz podmirenje članarina za ožujak u punom iznosu. Ukoliko krizna situacija potraje i duže, biti ćemo primorani poduzeti i druge korake u skladu s odlukama Sportskog saveza Grada Zagreba.

Upravni odbor HAPK Mladost apelira na sve članove HAPK Mladost da imaju razumijevanja za novonastalu situaciju koju zajednički moramo prebroditi.

Molimo Vas da poštujete upute Nacionalnog stožera i pazite na svoje zdravlje kako bi mogli nastaviti rad punim intenzitetom odmah nakon prestanka krize.

Molimo Vas da pratite obavijesti na našoj mrežnoj stranici gdje ćemo objavljivati sve nove informacije vezane uz rad kluba.

Srdačan pozdrav!

UO HAPK Mladost