Uskršnji trening plivačke škole

Naše tradicionalno pokazno natjecanje plivačke škole u susret uskršnjih praznika zbog epidemioloških mjera i odluka nije moguće organizirati, pa smo zato za sve naše članove pripremili uskršnji trening.

Treninzi će se održati u utorak i srijedu – 30.-31.03.2021.g. za vrijeme treninga svih grupa prema postojećem dosadašnjem rasporedu, a u planu je da svi članovi otplivaju jednu utrku ovisno o odluci trenera grupe, te dobiju zaslužene diplome i slatke poklone.

 

OBJAŠNJENJE:

One grupe koje su u terminu uto/čet/sub – uskršnji trening će imati u utorak, a one grupe u terminima pon/sri/pet će planirani uskršnji trening naravno imati u srijedu. Također, one grupe koje imaju svaki dan trening (2.A i 3.stupanj) navedeni uskršnji trening će imati prema dogovoru sa trenericom.

Zato pozivamo sve da se odazovu u što većem broju na treninge kako bi upotpunili događaj i razveselili naše plivačice i plivače.

NAPOMENA:

Molimo sve članove da podmire zaostatke za članarinu, kako bi dijete moglo nesmetano nastupiti na uskršnjem treningu. Detalje o dugovanju možete dobiti u Tajništvu kluba u navedenom radnom vremenu.