#teammladost

Loading

img not found!

Redovna godišnja Skupština – Zagreb, 28.12.2023.g.

Redovna godišnja Skupština – Zagreb, 28.12.2023.g.

Za kraj godine, a prema Zakonu o udrugama kao i Statutu kluba, pripremili smo održavanje Redovne godišnje Skupštine Hrvatskog akademskog plivačkog kluba Mladost, na kojoj će se i proglasiti najuspješnije plivačice i plivači kluba u 2023. godini.

Na temelju članka 33. Statuta Upravni odbor Hrvatskog akademskog plivačkog kluba Mladost na sjednici održanoj 05. prosinca 2023. godine, donio je odluku kojom se saziva Redovna godišnja Skupština HAPK Mladost, a održati će se 28. prosinca 2023.g. sa početkom u 20.30 sati u Plavom salonu na bazenu SP Mladost, Jarunska 1, Zagreb.

 

POZIV SKUPŠTINA

 

NAPOMENA: NAKON ODRŽANE SKUPŠTINE BITI ĆE DODIJELJENE NAGRADE NAJUSPJEŠNIJIM PLIVAČICAMA I PLIVAČIMA HAPK MLADOST ZA 2023. GODINU.

 

Obavijest o pravu glasa na Skupštini HAPK ‘Mladost’

Prema članku 31. Statuta HAPK Mladost pravo glasa na Skupštini imaju:

  1. Svi punoljetni redoviti članovi, a to su registrirani punoljetni športaši i osobe koje obavljaju poslove u klubu na osnovi ugovora o radu.
  2. Podupirujući članovi koji su platili članarinu prethodne (2022.) i tekuće godine najkasnije na dan koji prethodi održavanju Skupštine.
  3. Izabrani zastupnici maloljetnih plivača, ukupno dvanaest delegiranih članova Skupštine prema zaključcima s održanih roditeljskih sastanaka.
  4. Predstavnik veterana.

Svi ostali članovi imaju pravo sudjelovati na Skupštini bez prava glasa.