Prvenstvo Hrvatske – Zagreb, 07.-09.08.2020.g.

Ovogodišnje ljetno Prvenstvo Hrvatske za dobne skupine od seniora do kadeta održava se na našem terenu – vanjskom bazenu PVC Mladost, a među svim prijavljenima #teammladost je najbrojnija ekipa sa 46 plivačica i plivača.

Našim članovima želimo puno uspjeha i odličnih rezultata, očekivanja su velika usprkos proljetnoj pauzi, a zbog epidemioloških mjera natjecanje se održava bez publike, zato nam ne preostaje drugo nego pratiti rezultate na stranicama Hrvatskog plivačkog saveza, a kratke sažetke na našim društvenim mrežama.

LISTA PRIJAVA

Nakon završenog Prvenstva Hrvatske plivačice i plivači #teammladost osvojili su više od 150 medalja različitog sjaja u pojedinačnim i štafetnim utrkama, uz rekord Maše Miljanić na 800 slobodno u kadetskoj konkurenciji, a valja napomenuti i uspjeh u ukupnom zbroju bodova – u muškoj i ženskoj konkurenciji HAPK Mladost je osvojila najviše bodova. Čestitamo svim članovima koji su sudjelovali u uspjehu, a naravno velike pohvale i našim trenerima – Tanji, Lini, Lovrencu i Sandru.

1.DIO

2.DIO

3.DIO

4.DIO

LISTA USPJEŠNOSTI KLUBOVA