Prvenstvo Hrvatske – 4. dan

Četvrtog dana prvenstva Hrvatske plivači HAPK Mladost osvojili su  12 medalja u pojedinačnim utrkama i 7 medalja u štafetama…

U kadetskoj kategoriji medalje su osvojili: Gerard Lea – zlato na 200 m prsno, Tkalčević Luka – zlato na 100 m slobodno, Kalinić Lora – zlato na 400 m mješovito, Dekanić Nera – srebro na 200 m prsno, Sičaja Anđela – broncu na 100 m slobodno. U štafetnoj utrci na 4×100 m mješovito zlato su osvojile Kalinić Lora, Gerard Lea, Sičaja Anđela i Martić Iva. U muškoj konkurenciji srebrni su bili Tkalčević Luka, Kmetić Luka,Vrbić Val, Matošević Dominik.

U mlađe juniorskoj kategoriji medalje su osvojili: Čigir Melissa – zlato na 400 m mješovito, Vučemilović  Ivan – broncu na 200 m prsno, Ramljak Sebastian – broncu na 100 m leđno. U štafetnoj utrci na 4×100 m mješovito srebro su osvojile Kalinić Lora, Dekanić Ana, Čigir Melissa i Sičaja Anđela. U muškoj konkurenciji srebro su osvojili Ramljak Sebastian, Vučemilović Ivan, Karačić Dominik i Marić Ognjen.

U juniorskoj kategoriji medalje su osvojili: Bobanac Luka – zlato na 200 m prsno, Komlenić Kristian – zlato na 100 m leđno.U štafetnoj utrci na 4×100 m mješovito srebro su osvojile Kalšan Ema, Sironić Margareta, Čigir Melissa, Sumajstorčić Matea. U muškoj konkurenciji brončani su bili Gabrić Jakša, Bobanac Luka, Trutina Jakov, Komlenić Kristian.

U seniorskoj kategoriji medalje su osvojili: Levaj Ivan – zlato na 100 m slobodno, Capan Hrvoje – broncu na 100 m slobodno. U štafetnoj utrci na 4×100 m mješovito broncu su osvojile Radoš Katarina, Sironić Margareta, Sumajstorčić  Matea  i Mirosavljević  Katarina.

LISTA USPJEŠNOSTI KLUBOVA