Pine beach – ljetni kamp 2020.g.

Iza nas je još jedan nezaboravan tjedan u ljetnom sportskom kampu. Pamtiti ćemo ga po lijepom i bezbrižnom druženju u predivnom ambijentu eko resora Pine Beach Pakoštane.

Trenericama je najvažnije da su se sva djeca zdrava i puna dojmova vratila svojim roditeljima, dok je djeci najvažnije bilo ugodno i veselo druženje s vršnjacima. Svi naši Mladostaši snalazili su se u prirodnom okruženju poput pčelica dolazeći točno na dogovoreno mjesto u točno dogovoreno vrijeme s trenericama, bez mobitela i sata! To je zaista za svaku pohvalu kao i njihovo pristojno ponašanje koje je odraz dobrog kućnog odgoja. Upravo zbog navedenog, pohvala ide svakako i njihovim roditeljima koji su svojom neposrednošću uvelike olakšali posao trenericama. Po grupama su obilazili razne kopnene i morske aktivnosti  poput streličarstva, trampolina, adrenalinskog parka, kajak ture, jedrenja, sup dasaka, aqua parka i aqua aerobika. Igrali su stolni tenis, stolni i običan nogomet, mini golf, veliki šah, košarku, odbojku na pijesku, picign. Izrađivali kule u pijesku, skakali s mola, plivali… Uz dnevne aktivnosti svaku večer su se pokazali kao dobri plesači u mini discu nakon kojega su dva dana imali movie i cartoon night pod zvijezdama na pješčanoj plaži. Jedno popodne smo  brodom otplovili na obližnji otok Vrgadu i uživali na predivnoj pješčanoj plaži uz muziku, sunce, ples i more. Gdje ćeš bolje! ;)). Vrijeme nas je poslužilo samo tako,  topli dani i ugodne noći za spavanje u zanimljivim kućicama od trstike koje daju posebnost resoru.  S obzirom da im je natjecateljski u krvi,  većina se prijavljivala na razne sportske turnire, a predzadnji su dan svi sudjelovali u aquatlonu  zajedno s vršnjacima iz PK Dupin, PK Peraja i vaterpolistima Mladost. Bili su atrakcija na plaži, svi u istim majicama i osmjehom na licu, a u moru kao prave ribice u jatu.

Sve u svemu, uživale smo s našim malim Mladostašicama i Mladostašima!

Još jednom hvala roditeljima na ukazanom povjerenju, suradnji i zahvali te se nadamo i veselimo ponovnom druženju dogodine!

Trenerice Ivana i Aristea