Ljetni sportski kamp – Pine beach 17.-24.06.2017.g.

Grupica veselih mladostašica i mladostaša vratila se prepuna dojmova s ovogodišnjeg ljetnog kampa iz Pine beach Pakoštane.

Ovo je šesta godina kako organiziramo ljetovanje na toj destinaciji koja nas se na prvu dojmila, kako naše male kampere, tako i nas voditelje. Djeca su uživala u predivnoj borovoj šumi intezivnog mirisa, moru, suncu i mnogobrojnim sportsko-animacijskim sadržajima. Okušali su se u streličarstvu, adrenalinskom parku, penjanju po umjetnoj stijeni, tenisu, borilačkim vještinama, vožnji kajacima, mini golfu, nogometu, odbojci na pijesku, trampolinu, ronjenju s bocama uz instruktora, kreativnoj radionici, te veselim plesom u mini discu i večernjoj animaciji završavali dan. Uz svakodnevno kupanje, picigin i gradnju pješčanih kula djeca su uživala i na aqua parku i vodenom trampolinu. Adrenalinski doživljaj pojačali smo i izletom u Biograd na vodene tobogane. Naši plivači su se aktivno prijavljivali i sudjelovali na sportsko-animacijskim natjecanjima, te osvajali medalje i diplome u stolnom tenisu, odbojci na pijesku, dok su jednako uspješni bili i na talent showu. Sportske aktivnosti zaokružili smo aquatlonom – trčanju i plivanju, što je bilo jako atraktivno, kako za same sudionike, tako i za gledatelje. Trčanjem kroz borovu šumu stazicom uz more, te plivanjem u predivnoj uvali zasluženo su oko vrata dobili medalju za sudjelovanje i uspješno završenu utrku, dok su prva tri plasirana po starosnoj kategoriji osvojili i dodatno priznanje.
Sve u svemu, svi smo uživali i iza nas je tjedan prepun dojmova kojih ćemo se prisjećati, te ih do godine povečati novim, svježim doživljajima.
Zahvaljujemo se svim našim kamperima, kao i njihovim roditeljima na ukazanom povjerenju.
Svake godine na kraju kampa voditelji komentiraju kako je ‘baš ovo bio najbolji kamp do sada‘, što bi svakako trenerica Ivana i Aristea mogle komentirati i za ovogodišnji.

Veselimo se druženju do godine!