Božićni trening plivačke škole

Naše tradicionalno pokazno natjecanje plivačke škole u susret božićnih praznika zbog epidemioloških mjera i odluka nije moguće organizirati, pa smo zato za sve naše članove pripremili božićni trening.

Treninzi će se održati u srijedu i četvrtak – 15.-16.12.2021.g. za vrijeme treninga svih grupa prema postojećem dosadašnjem rasporedu, a u planu je da svi članovi otplivaju jednu utrku ovisno o odluci trenera grupe, te dobiju zaslužene diplome i slatke poklone.

Roditelji nemogu prisustvovati božićnom treningu zbog epidemioloških mjera!!!

OBJAŠNJENJE:

One grupe koje su u terminu pon/sri/pet će planirani božićni trening imati u srijedu, a one grupe u terminima uto/čet/sub – božićni trening će imati naravno u četvrtak – U SVOJIM DOSADAŠNJIM TERMINIMA REDOVNOG TRENINGA!!! Također, one grupe koje imaju svaki dan trening (2.A i 3.stupanj) navedeni božićni trening će imati prema dogovoru sa trenerima.

Zaključak je da je to normalni trening na kojem će djeca pokazati svoje znanje kako bi zadržali tradiciju darivanja.

Zato pozivamo sve da se odazovu u što većem broju na treninge kako bi upotpunili događaj i razveselili naše plivačice i plivače.

NAPOMENA:

Molimo sve članove da podmire zaostatke za članarinu, kako bi dijete moglo nesmetano nastupiti na božićnom treningu. Detalje o dugovanju možete dobiti u Tajništvu kluba u navedenom radnom vremenu.