Regionalno PH početnici – Zagreb, 12.06.2022.g.

Ovog vikenda, točnije 12.06.2022. na bazenu Mladost održalo se Regionalno prventsvo Hrvatske za početnike. Naša ekipa Mladosti pod vodstvom trenerice Vesne i trenera Ozrena nastupila je s ukupno 41 plivačem ( 20 dječaka i 21 djevojčica ) plivajući po dvije discipline u svakom programu natjecanja kao i u onom najzanimljivijem štafetnom dijelu.

Od svih nastupa u kojima su svi skupljali bodove za klub, moramo istaknuti i osvajače medalja u pojedinačnim utrkama, a to su: Nikola Begić 2.mjesto na utrci 50m prsno, Gita Kunstek 3.mjesto na utrci 100m leđno, kao i naše štafete: 4x50slobodno M ( Danolić, Kostovski, Miličić, Begić) 2.mjesto, 4x50mješovito M ( Danolić, Begić, Kostovski, Gabričević ) 2.mjesto, 4x50slobodno Ž ( Herold, Pezić-Krivdić, Zirdum, Kunstek ) 3.mjesto te 4x50mješovito Ž ( Pezić-Krivdić, Herold, Zirdum, Kunstek ) 3.mjesto.
Uz osvajače medalja, moramo spomenuti i ostale naše male Mladostaše koji su vrijedno, marljivo i sa srcem plivali svaku disciplinu i tako pridonjeli da HAPK Mladost u ukupnom poretku ponovno osvoji 1.mjesto i obrani naslov sa zimskog Regionalnog prvenstva.
Natjecanje je bilo izuzetno zanimljivo i prošlo je u jako veseloj navijačkoj atmosferi. Navijali su svi, i mali i veliki, a najviše sreće i osmijeha ipak im je izmamio pehar koji su zasluženo podigli nakon proglašenja pobjednika i tradicionalno zatvorili sezonu natjecanja sa skakanjem u bazen, naravno sa majcama.

Nakon jako marljivog svakodnevnog treniranja i uspješne sezone želimo im svima lijepo i ugodno ljeto i veselimo se vidjeti ih ponovno u 9.mjesecu kada će biti spremni za nove pobjede i novu sezonu koja će biti puna novih izazova.

POČETNICI:

1.DIO

2.DIO

EKIPNI POREDAK