Mini GP ‘MEDO’

13.-14. 01. 2018. održan je  07. Plivački miting mini GRAND PRIX „MEDO“ u organizaciji PK Medveščak na 25 m bazenu Jelkovec u Zagrebu.

Ovo natjecanje je 4. postaja mini Grand Prix-a za kadete i mlađe kadete. Nasupilo je oko 300 plivača i plivačica.Iz HAPK Mladost nastupilo je 48 plivača i plivačica.
Mladostaši su osvojili ukupno 32 medalje(12 zlata,9 srebra i 11 bronci).
Osvajači medalja:
U kategoriji kadeta:Čigir Renato-3 medalje( 2 zlata,srebro); Perčinić Karlo-4medalje(2 srebra,2 bronce);Janković Niko-3 medalje (zlato,2 bronce)
U kategoriji kadetkinja:Radičević Marta -3 medalje(2 zlata,bronca);Jurišić Petra – 1 medalja (zlato);Starčević Magdalena-1 medalja (bronca)
U kategoriji mlađih kadeta:Brkljačić Grga – 5 medalja(2 zlata,3 srebra);Radoš Vito -2 medalje(zlato,bronca)
U kategoriji mlađih kadetkinja:Miljanić Maša -5 medalja(3zlata,2 srebra);Dumančić Lana – 3 medalje(3 bronce);Huljev Nicole – 1 medalja (srebro);Ukić Sara – 1 medalja (bronca)
Najuspješniji plivači i plivačice u svakoj disciplini i kategoriji bili su nagrađeni medaljama, dok su za zbroj bodova 4 najvrjednija rezultata prema tablicama HPS-a u muškoj i ženskoj konkurenciji bili  nagrađeni prigodnim peharom.

Pehar je osvojila naša Maša Miljanić u kategoriji mlađih kadetkinja sa ukupnim zbrojem bodova 1541

Mladostaši su pokazali izvrsnu formu,isplivano je puno osobnih rekorda te se veselimo predstojećem Prvenstvu Hrvatske za kadete na kojem se nadamo još boljim rezultatima.

ČESTITKE SVIMA !!!