13. Hrvatsko savjetovanje o obuci neplivača

16.-18.10.2014. u Orahovici održano je 13. Hrvatsko savjetovanje o obuci neplivača. Ove godine nagradu je dobila naša voditeljica Plivačke škole Aristea Gašpić, prof….

U školskoj godini 2013/2014 su trenerice naše Plivačke škole, Ivana Brčić Matić,prof. i Aristea Gašpić,prof. uz asistenciju Josipa Brigljevića provodile program obuke neplivača za školsku djecu drugih i trećih razreda, te predškolsku djecu. Ostvareni rezultat prikazan u brojkama govori o uspješno provedenom programu, gdje su svi sudionici programa, od onih najvažnijih, a to su djeca, do njihovih profesora bili izuzetno zadovoljni. U prilog tome govore brojne pismene pohvale na osnovu kojih smo kao klub odlučili kandidirati naše trenerice za godišnju nagradu za obuku neplivača u Hrvatskoj koju dodjeljuje Hrvatski savez za športsku rekreaciju.

Budući da se samo jednom kandidatu iz kluba dodjeljuje priznanje, ove godine to je dobila naša voditeljica Plivačke škole-Aristea Gašpić,prof.

Hrvatsko savjetovanje o obuci neplivača i podjela priznanja održavaju se svake dvije godine, te se kao klub nadamo da ćemo i sljedeće godine sudjelovati i biti prepoznati od struke.

Savjetovanje je trajalo tri dana na kojem su se uz teorijska predavanja provodile i radionice na bazenu Crvenog križa u Orahovici.

001Plaketa_obuka_neplivaa_web

 

002Plaketa_i_Aristea_web

003Plaketa_Aristea_Ivana_web