Ljetni kamp ‘Pine beach 2019’ – Pakoštane

Iza nas je još jedan, osmi po redu, ljetni sportski kamp organiziran u predivnom resortu Pine beach u Pakoštanima.

Plivačice i plivače HAPK Mladost vodile su kao i svake godine do sada trenerski duo Ivana- Aristea. Do samoga kraja nisu se usudile na glas izreći da im je to bio najbolji kamp, ali kada su sjele u autobus za Zagreb to su jasno i glasno potvrdile. „Najbolji“ prije svega jer su sva djeca bila zdrava, a samim time i vesela, te su iz sata u sat bezbrižno uživali u svim aktivnostima koje su im se pružale. Naravno, pod budnim okom trenerica ili službenog osoblja i animatora Pine beach. Jako su se dobro snalazili u svim aktivnostima, što sportskog karaktera, što zabavnog, te se pokazali i kao jako vješti u plesu, plesnim igrama i talent show. U moru malih natjecatelja iz raznih klubova koji su sudjelovali u talen show osvojili su 1. I 3. mjesto, nešto slično kao i u plivačkim natjecanjima J. Svojom točnošću i poštivanjem svakog dogovora i to bez satova, mobitela i ostale slične tehnologije mogu biti primjer svojim vršnjacima kako tjedan dana „preživjeti“ bez tih pomagala J.

Od sportsko-rekreativnih i zabavnih sadržaja uživali su u: stolnom tenisu, mini golfu, nogometu, SUP daskama, streličarstvu, kajacima, ronjenju s bocama, penjanju na umjetnu stijenu, adrenalinskom parku, trampolinu, aqua parku, parku, duatlonu, piciginu, aqua aerobici, plivanju, kupanju, te večernjim animacijama i programu u mini discu .

Jedno popodne proveli smo na otoku Vrgadi u privatnoj turi  brodom zajedno s našim plivačicama i plivačima iz PK Dupin i PK Peraja s kojima smo zajedno „kampirali“ svih sedam dana.

Sve u svemu, jako smo se lijepo proveli i puni smo doživljaja, te ćemo prepričavajući iste produžiti lijepe trenutke provedene s prijateljima u predivnom ambijentu.

Djeca su zahvalna svojim roditeljima što su im omogućili ljeto za pamčenje , a i trenerice su zahvalne na njihovom povjerenju, te ponašanju svojih plivačica i plivača koje je bilo za svaku pohvalu.

Trenerice