XIX. ORCA Cup Slovakia Grand prix – Bratislava, 05.-07.05.2017.g.

U vikendu pred nama naša ekipa predstavlja klub na jakom međunarodnom natjecanju ‘XIX. ORCA Cup Slovakia Grand prix’ koje se održava u Bratislavi, Slovačka.

 

 

 

Ekipa predvođena glavnim trenerom Lovrencom Franičevićem nastupa na još jednom u nizu natjecanja kako bi izbrusili formu i ostvarili najbolje rezultate u jakoj plivačkoj konkurenciji:
– Ivan Capan
– Filip Zelić
– Ognjen Marić
– Luka Tkalčević
– Luka Misović
– Dominik Karačić
– Matea Sumajstorčić

PROPOZICIJE

IZVJEŠTAJ:

Proteklog vikenda u Bratislavi, Slovačka, održano je Grand prix natjecanje Slovačke, popularni ORCA CUP.  Na natjecanju je nastupilo preko 600 natjecatelja u starosnim kategorijama, iz 14 zemalja.  Hrvatsku i HAPK Mladost predstavljali su Matea Sumajstorčić, Ivan Capan, Filip Zelić, Dominik Karačić, Luka Misović, Ognjen Marić i Luka Tkalčević.

U kategoriji seniorki, Matea Sumajstorčić osvojila je srebra u disciplinama 200 i 400 slobnodno, a Filip Zelić je kod seniora osvojio zlato u disciplini 200 leptir.  U kategoriji juniora, Ognjen Marić osvojio je srebra u disciplinama 200 slobodno i 200 ledno, dok je na 400 slobodno osvojio broncu.  Luka Tkalčević bio je srebreni na 50 ledno i broncani na 100 ledno.