Vrhunska predstava naših početnika i mlađih kadeta

U subotu i nedjelju, 10.-11.06.2017 završen je ljetni dio regionalnih prvenstava za početnike i mlađe kadete. U ukupnom ekipnom poretku, ukupnim zbrojem bodova sa zimskog i ljetnog regionalnog prvenstva naš klub HAPK Mladost potvrdio je i ponovno obranio naslov najboljeg kluba u kategoriji početnika i mlađih kadeta u konkurenciji 8 zagrebačkih klubova i 390 plivačica i plivača.

Za to je zaslužno svih 76 (48 M, 28 Ž) natjecateljica i natjecatelja našeg kluba iz plivačke škole drugog i trećeg stupnja kao i natjecatelja iz kategorije mlađih kadeta koji su kroz zimsko i ljetno natjecanje skupljali bodove iz utrke u utrku te time potvdili titulu najboljih i zaslužili pehare najvećeg sjaja posebno za početnike i posebno za mlađe kadete!

Bodove su skupljali u pojedinačnim utrkama plasiravši se među prvih 20, dok su najviše bodova prikupljali u štafetnim utrkama koje su bile jako uspješne u svim kategorijama.

Naše plivačice i plivači u večini štafetnih utrka ostavljali su konkurenciju iza sebe po nekoliko metara te nisu dovodili u pitanje poziciju za prvo mjesto, dok su i neke naše druge štafete osvajale medalje ali ne i bodove za klub budući se za ukupni plasman kluba boduje samo prva štafeta.

Čestitke svim našim plivačicama i plivačima na uspješnoj natjecateljskoj sezoni!!!

Dogodine se nadamo i očekujemo još veči broj naših najmlađih natjecateljica i natjecatelja koji će nas, kao do sada, uspješno predstavljati na regionalnim prvenstvima!

REZULTATI 1.dio

REZULTATI 2.dio

REZULTATI 3.dio